Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز، محسن مهدیان: زلزله تهران و حواشی اش مثل هر پدیده طبیعی و اجتماعی قابل تحلیل است. از نقد عملکرد مسئولین و غیبت شهردار و عملکرد استرس آفرین مسئولین کمیته های علمی و امدادی تا رفتارشناسی مردم در شب زلزله و تحلیل ترافیک اجتماعی و غیره. این بخش تحلیل زلزله اثر قهری یک حادثه است. نوعی خودآگاهی که نتیجه بلاست و مصیبت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما این یک روی ماجراست؛ وجه دیگرش زیباست.

تصور کنید؛ یک زلزله 5 ریشتری و چند ثانیه ای، شهر را چندین پله که ابعاد آنرا نمی دانیم و حدس زدنی نیست، رشد دهد و تعالی بخشد. لحظاتی پس از زلزله شبکه های اجتماعی مشحون از دعا و ذکر و نجوا و نیایش بود. شبکه های اجتماعی وجهی از بروز احساسات مردم را در آن ساعات شبانگاهی و سحرگاهی نشان می داد.
 
تهران دیشب معنوی تر شد. فراتر از تک تک افراد نگاه کنیم؛ به هویت جمعی شهر توجه کنیم که با یک تلنگر چندین پله ارتقا یافت. نشانه ای از یک بلا، به اندازه یک عمر "عبادت صالحان"، شهر را رشد داد.

برخی می گفتند این زلزله اثر رحلت بنده صالح خدا حضرت آیت‌الله حائری‌شیرازی است. حق نیز همین است. سنت های الهی تک علتی نیست. می توان یک حادثه را در سطوح مختلف تحلیل کرد. هم از حیث "مهندسی گسل های پوسته ای" و هم از جهت "معناداری و حقیقت آن در عالم".

اما یک اصل روشن است. شهر باید معنوی بماند؛ چه با حضور صالحان و سالکان حق و چه با رایحه ای از مصیبت که شهر را رفعت می بخشد و مصونیت می دهد.

یک زمان با پلاسکو و بمب گذاری تروریستی و یک زمان به تشییع جنازه شهدای‌غواص و عبور و مرور خالصانه و مظلومانه مدافعان‌حرم و یک روز هم با مصیبت و بلا. این همه یعنی این شهر " مورد اعتناست".

امروز باران بارید. هم در "قم" و هم در "تهران". قهرا نتیجه استغاثه این شهر معنوی است. چه آنکه دعای "اهل ایمان" به اجابت نزدیک ترست.

هم دعای "پاکان" است که "دل چو پاک است دعا زود اثر می بخشد..." و هم دعای "جمع" است که: "اتفاق رهروان با هم دعای جوشن است..."

این روزها برای هم دعا کنیم. از زلزله زده های کرمانشاه عزیز تا همه مظلومان عالم از یمن تا فلسطین و....که فرمود: "تیردعای صافدلان نیست نارسا..."

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • فیلم| دیمه، چشمه‌ای که زاینده رود را زندگی می‌بخشد
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هوای خرمشهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران